Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Norwegian till Newyork och Bangkok

21:10:00 Unknown 0 Kommentarer: Kategori:



Norwegian har egentligen lanserat sina långlinjer till NewYork och Bangkok! Nu är det klart att de första planet kommer till Skandinavien mellan den 23-25 april! Planet kommer först att flyga i Europa i ca en månad och ska sedan börja flyga långlinjer....

Flygningar:
ARN-JFK kommer att starta 31 Maj. Från detta datum och fram till den 26 juni så kommer linjen att flygas på måndagar och fredagar. Efter den 26 Juni så kommer de att lägga till onsdag, och flyger alltså 3 dagar i veckan. ( Man flyger BKK-ARN tisdagar, tordagar och lördagar)
ARN-JFK avgår 17:05 från ARN och kommer fram 19:30.
JFK-ARN avgår 21:00, ankommer 10:45 dagen där på

ARN-BKK kommer att starta 20 Juni. Från detta datum kommer de att flyga varje tisdag, torsdag och lördag (Man flyger BKK-ARN onsdagar fredagar och söndagar)
ARN-BKK avgår 14:50 och kommer till Bangkok 06:00 dagen där på
BKK-ARN avgår ifrån Bangkok 07:30 och kommer till Arlanda 13:45

Flygplanen
Flygningarna kommer att flygas med spillrans nya 787-8. Planen är utrustade med en 2 klass konfiguration. Ekonomi och Premium klass. I ekonomi så kommer sätena placeras 3-3-3 vilket gör att det kommer att bli ganska tajt. Men det är billigt! Premium klass sätena är placerade 2-3-2 vilket gör att det blir något mer utrymme. (767ans ersättare ska vara 787an. I de flesta 767er så är konfigurationen 2-3-2 även, i ekonomi!)

Mat:
Det kommer inte serveras mat ombord om du inte betalar för det separat. (i ekonomi). Om man betalar för "Plus" paketet (ca 549kr) så får man checka in 1 väska, välja sitt plats och man får en lite enklare menu. Annars kan men köpa ombord (högre pris och man blir serverad sist). I Premium klass så ingår tre rätters varm mat i priset.

Underhållning Ombord:
Underhållningen ombord verkar också mycket bra. Varje stol kommer att her en egen skärm med Video-on-demand och Audio-on-demand. Några smarta detaljer tycker jag är att man kommer att kunna beställa förfriskningar via skärmen (man kan till och med dra kortet i skärmen!), man kommer att kunna använda sitt eget headset (en "pin" istället istället för 2) och man kommer att kunna ladda sina mobila enheter via en USB port i skärmen.

Kul med fler långlinjer på Arlanda. Norwegian kommer  att få en ny 787 i november 2012 och komme då att börja flyga till ytterligare en destination, det ryckas om Kuala-Lampur, Seoul, Miami eller Rio de Janeiro. Vi kommer antagligen få veta mer om det senare i vinter/vår!


//SSpotter-Simon B (Ursäkta mig att det är lite mycket text)

0 kommentarer